Noora Marttinen Kristillisten arvojen puolesta

Tämän maan täytyy kääntyä

  • Tämän maan täytyy kääntyä

Suomi-neito tuntuisi nyt olevan hukassa. Jumala on ahdisteltu pois meidän yhteiskunnastamme ja uskon, että se tulee maksamaan meille kalliisti. Tiedän, helppo se on kristityn huudella ja paukuttaa Raamatulla päähän. Mutta emme tee sitä siksi, että vihaisimme, vaan koska rakastamme tätä kansaa ja teitä ihmisiä.

Jumalan unelma avioliitolle on aina ollut hyvin kaunis. Ei hän ole tarkoittanut ihmisen seksuaalikäyttäymistä tällaiseksi, että joka puolella on huorintekoja ja että naiset melkein kauppaavat itseään. Samoin miehet. Ei hän tahto aviorikoksia sen enempää kuin niistä kärsivä osapuolikaan. Jumala on tarkoittanut avioliiton kauniina miehen ja naisen välisenä suhteena, joka kestää kuolemaan saakka. Tämä maailma kyllä yrittää kaikkensa, että ihmiset, jopa uskovaiset, eivät pääsisi tähän unelmaan käsiksi. Koska siunaus, sehän se kamala asia olisi. En tahdo nyt lyödä homoja, se ei ole tarkoitukseni, mutta oma näkökulmani on, että myös homoille jotain kaunista olisi mahdollista. Olisi väärin sanoa, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen ei olisi synti. Onhan se, syntiä on monenlaista. Eräs entinen homo taisi olla lehtien palstoillakin siitä, miten hän eheytyi ja hänestä tuli lopulta perheenisä. Suvaitsevaisuus loppui sitten siihen.

Suomen kansa, sinun tulisi tehdä parannus. Et pääse taivaalliseen kirkkauteen likaisessa asussa. Taivas on tarkoitettu kaikkia varten, Jumalalla on oikeasti hyvä tahto ja hyvä suunnitelma ihmisiä kohtaan. Luukkaan evankeliumissa enkelit kajauttavat ilmoille: "Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto!" (Luuk. 2:14) Niin, ja tämänkö aarteen me tahdomme heittää pois yhteiskunnastamme?

Entä sitten abortit, niiden lukuisien pienten elämänalkujen ruma loppu metalliastiaan, tai mihin lie abortoidut vauvat sitten lykätäänkään, heidän ruumiinsa. Tämä on karmea asia. Minä näin yhden animaation abortista, ja sekin oli niin karmeaa katsottavaa, että melkein itkin. Se on kauhua, suoranainen tosielämän kauhufilmi, miten pienen lapsen raajat revitään yksi kerrallaan ja pää murskataan. Eikö tähän kauhuun muka saisi puuttua nyky-yhteiskunnassa?

Suomi, oi Suomi, etkö näe, että synti vie sinua tuhoon? Et osaa edes kuvitella sitä iloa, mikä meillä kristityillä on, kun elämme pyhityselämää ja palvelemme elävää Jumalaa. Se olisi parempi sinulle. Jumalan kanssa sinun olisi parempi olla kuin synnissä.

Herra tulee hakemaan omansa pois. Vaikka olisimme millaisen pilkan kohteena, niin meidät Herra tunnustaa omikseen. Ja millainen kirkkaus onkaan oleva sinä päivänä, kun saamme olla Jeesuksen kanssa Hänen valtakunnassaan!

Jos ihmiset eivät meren myrskyissä tartu kiinni pelastusrenkaaseen, he hukkuvat. Tämä maailma totisesti myrskyää, mutta sinun ei tarvitse hukkua. Tartu kiinni ainoaan pelastusrenkaaseen, Jeesukseen. Hän kuoli puolestasi, jotta saisit iankaikkisen elämän.

"Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi." (Joh. 3:17)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat