Noora Marttinen Kristillisten arvojen puolesta

Onko kristittyjen vainoja edes olemassa?

  • Onko kristittyjen vainoja edes olemassa?

Joskus tuntuu, että mediassa puhutaan kaikesta muusta paitsi kristittyjen vainoista. Ihan niin kuin ilmiöitä ei olisi olemassakaan. Sellaisenkin kommentin olen kuullut jonkun suusta, että muslimit ne ovat maailman vainotuin uskonnollinen ryhmä. Jos nyt kuitenkin pysyttäisiin siinä kiinni, mitä tiedetään, jos vain osataan kaivaa oikeat lähteet.

Tilanne on kristityillä erityisen paha muslimimaissa. Joka päivä, itse omassa elämässäni, törmään sellaisiin lähteisiin, jotka kertovat siitä kamalasta sodasta, jota käydään koko ajan kristittyjä vastaan. Heille tehdään hirveitä asioita, niin hirveitä, ettei niitä voi edes tässä toistaa, koska totuus saattaisi järkyttää ihmisiä. En tahdo järkyttää kenenkään mieltä, tahdon vain tuoda tämän asian valoon, niinkuin olen sitä itse kristittynä tutkinut ja siihen perehtynyt.

Tässä on artikkeli kristillisestä lehdestä, jossa on lisäksi viitteitä muihin lähteisiin. Otsikkona on: "Kristityt ovat maailman vainotuin uskonnollinen ryhmä."

https://uusitie.com/kristityt-ovat-maailman-vainotuin-uskonnollinen-ryhma/

Onko se ihan sama ketä me otamme tänne? Toki ymmärrän, että ihmisoikeudet kuuluvat kaikille, enkä ole vähättelemättä kenenkään hätää. Mutta jos tätä asiaa pimitetään, että se on ihan sama onko muslimimaissa joku kristitty ja joku muslimi, ja ettei siellä muka olisi mitään sen ihmeempää tekeillä, niin eletään kyllä aikamoisessa harhassa. Totuutta tuodaan koko ajan julki. Vaikka alku-asennoitumiseni esimerkiksi MV-lehteä kohtaan ei ollut mikään kovin mairitteleva, niin asioita tutkimalla, ja niihin perehtymällä, olen tullut siihen tulokseen, että olen ylpeä kyseisestä lehdestä sillä saralla, miten he ovat kertoneet kristittyjen vainoista, koska se on todellisuutta. Tämä ei ole leikkiä. Se on kovaa meininkiä mitä on tällä hetkellä esimerkiksi Ruotsissa, koska heidän politiikkansa on johtanut siihen, että siellä on no go-alueita ja kaikenlaisia iskuja. Tuntuisi, että kaikenlaista väkeä tulee nyt tänne Eurooppaan oikein vyörynä, eikä ole niin sanottua, että voisimme elää kuplassa, ja ajatella olevamme aina turvassa.

Tässä on myös jotain miettimisen aihetta: Faithkeepers.

https://

Siunausta kaikille!

 

Vielä erityinen viestini kristityille, jotka sattuvat lukemaan tätä tekstiä.

"Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti. Sillä minun oli nälkä, ja te annoitte minulle syödä; minun oli jano, ja te annoitte minulle juoda; minä olin outo, ja te otitte minut huoneeseenne; minä olin alaston, ja te vaatetitte minut; minä sairastin, ja te kävitte minua katsomassa; minä olin vankeudessa, ja te tulitte minun tyköni.' Silloin vanhurskaat vastaavat hänelle sanoen: 'Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä ja ruokimme sinua, tai janoisena ja annoimme sinulle juoda? Ja milloin me näimme sinut outona ja otimme sinut huoneeseemme, tai alastonna ja vaatetimme sinut? Ja milloin me näimme sinun sairastavan tai olevan vankeudessa ja tulimme sinun tykösi?' Niin Kuningas vastaa ja sanoo heille: 'Totisesti minä sanon teille: kaikki, mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle'." (Matt. 25:34-40 KR33/38)

Rakkaat kristityt, kaiken minkä te teette Jeesuksen veljille, eli kristityille, sen te olette tehneet hänelle. Älkää jättäkö tätä tilaisuutta käyttämättä auttaa niitä, jotka ovat teidän lihaa ja vertanne, samaa ruumista teidän kanssanne. Ottakaa selvää, mitä voisitte tehdä, mikä on teidän paikkanne Jumalan suunnitelmissa. Taistelkaa hyvä taistelu, älkää antako periksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Juuso Hämäläinen

Älä arastele. Ihmisiä tulee nimenomaan järkyttää faktoilla. Jokaisen on oltava hereillä ja tajuttava mitä tässä maailmassa tapahtuu. Ei mitään vapaamatkustajia tule suojella sohvanpohjalla katsomassa Hollywoodin sivistysohjelmia.

Kristittyjen vainot ovat jatkuvia. Meillä suvakit suojelevat ihmisiä, joiden joukossa on kristittyjen tappajia ja kiduttajia. Suvakit myös kertovat meille islamin olevan täysin tasa-arvoinen kristinuskon kanssa.

Lukutaidottomuus ja ymmärrys ei alemmaksi voi vajota.

Käyttäjän NooraMarttinen kuva
Noora Marttinen

Kiitos kommentistasi. Maailmassa on niin paljon aivopesua ja valheita, että tuskin tässä enää pysyy mistään kärryillä. Kaikenlaiset asiat pitää kyseenalaistaa jne. Kirjoitan varmasti aiheesta vielä lisää, ehkä lisäsäväyksenä tositarinat siitä, mitä kristityille tai esimerkiksi jesideille on tehty. Paljon olisi ollut sanottavaa tähänkin vielä lisäksi, mutta ei tullut aamuyön tunteita ulos suusta. Uskoisin, että jos islamisaatio leviää Suomeen vielä enemmän, niin tosi kovat ajat on tulossa. En voisi pitää yhtä sellaisten kanssa, jotka tukevat islamin leviämistä, se sotii omaatuntoanikin vastaan.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Hämäläisen kuvitelmat ovat tutun vinksahtaneita.

Tosiasiassa islamistisen terrorin uhreista suurin osa todellakin on muslimeja. Seuraavina uhrimäärissä ovat sitten aivan kaikki ääriliikkeiden ideologian mukaan 'erilaiset': etniset ja uskonnolliset vähemmistöt, kommunistit, maallistuneet, koulutetut, seksuaalivähemmistöt jne jne.

Minusta on varsin epäkristillinen ajatus, että pahuuden uhreista 'omat' olisivat muita merkityksellisempiä.

Juuso Hämäläinen

Mäkinen, väitteesi on tyypillinen vinksahtaneen ideologian tuote. Se perustuu tunteeseen ja luuloon.

Minä tiedän mitä islam on käytännössä. Olen asunut ja liikkunut sen keskellä 45 vuoden aikana. Sinä voit kertoa mitä itse tiedät omaan kokemukseen perustuen. Monessako muslimimaassa olet työskennellyt, monessako olet edes käynyt. Montako muslimia sinulla on ollut alaisena tai esimiehenä. Monessako koraanikoulussa olet käynyt. Montako julkista sharia-rangaistusta olet nähnyt.

Minä tiedän, että islamilaisen terrorin uhreja ovat eniten muslimit itse. Kristityt ovat erittäin paljon syrjitty ja vainottu ryhmä islamin keskellä. En usko yhdenkään suomalaisen pystyvän kertomaan minulle mitään oleellista uutta islamista ja sen kulttuurista. Se siitä Esa sinun tosiasiallisuudestasi.

http://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks....

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Jotenkin, ainakin minä uskon niihin ihmisiin, jotka kertovat omista kokemuksistaan! Ja, eniten niitä joilla on monia vertailukohteita kokemuksilleen.
Monet kertovat varmoina asioina omia mielikuvituksensa luomuksia ja puolustavat niitä kiihkeästi; ja mikä pahinta, eivät usko näkemäänsä maailmaa ympärillään. Se on paitsi vahingollista, myös surullista.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Netissä jokainen voi väittää mitä vaan. Tässä esimerkki: Pidän todennäköisenä että olet valehtelija.

Käyttäjän Setarkos kuva
Sakari Vainikka

Mitä mieltä blogisti on tästä Jeesuksen sanasta: "Tehkää hyvää niille, jotka teitä vihaavat. Siunatkaa niitä, jotka teitä kiroavat, rukoilkaa niiden puolesta, jotka parjaavat teitä." (Luuk. 6: 27-28)

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Osoitit kysymyksen bloggarille, mutta haluaisin kommentoida tätä selvyyden vuoksi.
Kun kirjoittaa kriittisesti maahanmuutosta tai terrorin pelosta, välittömästi nostetaan esiin tämä kysymys ns. suvaitsevaisten toimesta.
Tällaisella kysymyksellä halutaan kääntää asia päälaelleen!

Kuitenkin vasta vajaa viikko sitten julkaistiin laaja kyselytutkimus, jonka tuloksen mukaan lähes 80 % suomalaisista olivat kriittisiä harjoitettua vapaata maahanmuutto politiikkaa kohtaan, mutta halu auttamiseen oli myös vahva. Ei nämä ole siis toinen toisiaan poissulkevia vaihtoehtoja. Auttaa voi muulla tavoin paremmin ja kustannustehokkaammin.

Ja kun minä kritisoin tätä politiikkaa vastaan, ei se tarkoita, että minä vihaisin ja sortaisin heitä tai ketään!
Päin vastoin! Minä vihaan meidän omien poliitikkojemme tyhmyyttä kutsua heitä tänne.

Käyttäjän NooraMarttinen kuva
Noora Marttinen

Kyllä sitä voi hyvää tehdä heille, ja siunata heitä. Uskon, että kun Jeesus kehotti siunaamaan vihamiehiä siinä piili hengellinen salaisuus, se voi olla jotain, joka saattaa heidät synnintuntoon ja mielenmuutokseen. Siunaamiset on tosiaan nyt itseltä tässä vähän jääneet, ja myönnän, se on minulle vaikeaa, koska se mikä hankaa vastaan on, että pitäisikö pimeyden tekoja muka siunata? En ole kuullut vielä opetusta aiheesta, mutta uskoisin, että se on joku hengellinen juttu, joka voi viedä läpimurtoihin.

Uskoisin, että olisi parempi vaihtoehto auttaa hätää kärsiviä heidän omassa maassaan, ja tosiaan, kristittyjä tulisi auttaa myöskin, koska se on selvää, että he kärsivät tolkuttomasti muslimi- MUTTA myös muissa maissa. Myös evankeliumin viemistä heille kannatan täysillä, kaikille muslimeille. Mutta evankeliumi ei ole sitä, eikä Jumala ole sellainen, että hän katsee pimeyden tekoja, vaan hän lähetti Poikansa tuomiolle meidän edestämme, maailman pahuuden tähden. Ja siksi armo on sitäkin suurempi. Kiitos kommentistasi.

Käyttäjän elehtiaho kuva
Eira Lehtiaho

Vaino on todellista.
MOnissa muslimimaissa jios muslimi kääntyy kristityksi, perhe ja suku hylkää,ja on tappouhan alainen joka hetki.
Islamin uskonnosta ei saa erota näissä maissa.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Kristittyjen omaksi vainokseen omima on oikeasti ihan kaikkiin erilaisiin kohdistuvaa vainoa eikä se johdu siitä, että joku olisi nimen omaan kristitty. Joissakin muslimienemmistöisissä, mutta ei suinkaan kaikissa, myös muiden uskontojen harjoittajat joutuvat ihan samanlaisen kohtelun kohteeksi. Erityisesti uskonnottomat ovat sorrot kohteena samoissa paikoissa, jopa sellaisissakin paikoissa joissa erilaisia uskontoja siedetään.

Ihan samanlainen meno oli meilläkin pakkouskonnon aikana. Kristityille näyttää vielä nykyäänkin riittävän vainoamisen perustaksi pelkkä kuuluminen johonkin muuhun kristilliseen lahkoon.

Toimituksen poiminnat